simmasimma

helt okej dag i skolan. hittade på lite busigheter och så som vanligt. avslutade dagen med biologiprov, det gick väl sådär men helt okej. efter det drog otto och jag till gymmet, körde crosstrainer i 40 minuter samtidigt som vi tittade på vänner (y) sen hakade sandra och becca på och vi tog en simtur på 30 minuter. trevligttrevligt! nu har jag ätit och nu ska jag bara ta det lugnt HELA kvällen, UTAN plugg för det får vi ta i helgen!

det här är vad vi sysslat med idag


matteeeee

känns som jaf har räknat matte hela dagen, eller allt som allt 3h. men det är bra, får hoppas på att jag lärde mig något nytt iallafall. men det kanske blev för mycket skratt hos mattecoachen, speciellt åt hans fina sudd på tavlan. malin gillade det iallafall väldigt mycket. nu har jag precis ätit och måste ta tag i plugget igen.. som alltid, biologiprov står på schemat imorgon.. gamet + gamet = zygot , bara så ni vet!

bra humor har vi i skolan (eller ska jag säga johanna)

friskis&svettis

ska ta bussen till friskis och svettis snart för att ha lite gympa, svinkallt ute men vi ska ändå vara utomhus och ha friluftsliv! wieeee
efter det bär det av till skolan för att ha lite lektioner sen åker vi till universitetet och har lite mattecoachtid! behövs verkligen känner jag.

kossera

riktig ovärd dag idag alltså.. för det första var det inte ens skyltat in i skogen så man fick gissa sig fram vilken väg man skulle ta, sen stog vi och gjorde ingenting i 45 min också mycket värt.. sen fick HÅRD pastasallad till lunch.. det ända som var värt på denna dag var fikat, med var choklad och att vi solade lite granna på lunchen annars sög det rätt hårt. plus hemvägen som var stormvind HELA vägen hem så jag var helt svettig när jag kom hem. tog en dusch, somna.. jag är verkligen ingen skogsmänniska.

hade även en trevlig lektion då alla kossar var nyfikna och fatta aldrig att vi ville vara ifred!


skogsmulle

nu har jag pluggat lite smått till biologiprovet och sett på idol. ska nog dra mig mot sängen snart så jag kommer uppp imorgon då vi ska leka skogsmullar hela dagen lång. vi ska nämligen ut till tinnerö och ha lektioner med skolan.. plus att jag måste cykla en bra bit dit också, och att det är så himla kallt ute nu så det är inte roligt alls.. men jag har iallafall bestämt mig för att göra varm choklad så jag överlever nog, förhoppningsvis.

för att göra detta inlägg lite roligare lägger jag in lite passande bilder på förra gången vi lekte skogsmullar


omvårdnad

sitter i skolan och har omvårdnad nu, skriver ett litet häfte om palliativ vård(vård vid livets slutskede) som vi ska ha till provet. Jag har renskrivit allt mitt nu så nu kan jag bara ta det lugnt. Efter det här är det lunch sen så är det matte och svenska kvar.

bodybalance

snart ska jag och othilia ta bussen till sporthallen och köra lite bodybalance. skönt avslut på veckan. men innan det måste jag skriva klart min svenska bokrecension om Trälarna...
2008

något som jag verkligen inte ångrar är att jag konfirmerade mig. gjorde också en av de bästa resorna jag gjort och jag skulle vilja göra om den resan flera flera gånger!
söndag

blev en trevlig kväll igår ute i linghem, först lagade vi lite mat. tortillas med kyckligcurry och tacos. johanna hade även gjort en jättegod cheesecake till efterätt, mums. tog även många bilder, vissa mer seriösa än andra. men jag tänkte dela med mig av några av bilderna.
erase me

ja, så mycket plugg det inte.. men det tar vi imorgon! har sett lite på camp rock på 5an, den filmen är fortfarande bra. och efter det tog jag mig en powernap, lär nog behövas eftersom jag ska spendera kvällen med min tjejjor.


comhem


när jag har varit på bio de senaste gångerna har de visat den här reklamen och den är verkligen så klockren.
katten är en stjärna!

lördag

vaknar tidigt som vanligt på helgen med det är skönt på ett sätt för då hinner man med att göra mer saker. Så nu tänkte jag ta en långpromenad med hunden så jag kan få igång plugghjärnan lite grann. För när jag kommer tillbaka är det plugg som gäller i princip hela dagen, eller tills dess att jag ska till linghem och träffa ett par härliga tjejjer! :)


fiskexpressen?

aa, precis, de ringde på dörren precis. öppnade, så stod en tanig liten man där.
hej, vi kommer från fiskexpressen, är dina föräldrar hemma?
nae, tyvärr.
men då tycker jag du borde ge dem det här kortet, man köpa fisk och få det hemlevererat....
haha, jo men visst.

det var nog det mysigaste företaget som har ringt på min dörr. hoppas det är några som nappar på idén!

fredag igen

känns som det nyss var fredag faktiskt, det är härligt. men det är mindre härligt för att det beror på att jag har varit sjuk hela veckan så jag har legat däckad i sängen.. men nu mår jag bra igen! så min helg kommer mest bestå av att plugga igen det jag missat, så ikväll är det matteboken och jag som ska försöka samsas.

några av de söta filurerna som livar upp de mindre roliga skoldagarna


detta låg och väntade på min bänk när jag kom till skolan, ni är för goa tjejjer!here we go again

tudeliu, har fått för mig att börja blogga igen vilket är kul. så nu kör vi igen!

Välkommen till min nya blogg!