myskväll

god mat, bad, bastu och buzz. välbehövlig kväll, tack tjejjer!
onsdagspromenad


tolvmannabacken

hade en jättetrevlig dag i kisa igår med johanna, othilia & julia. var ca 2 år sedan jag åkte skidor så det var kul att jag fortfarande kunde åka. vi lärde även johanna att åka som aldrig har gjort det tidigare och hon var riktigt duktig!


måndag

startade denna vecka med att ta en springtur ute för första gången iår. fick även sällskap av wickie, mys. så ska sätta igång att plugga snart lite granna. lite senare blir det att gymma med ett par brudar och sen blir det att fika med tjejjerna från förra klassen. ska bli kul att se alla igen!


söndag

blev en liten sväng på stan med johanna och sofia idag, sedan kom othilia och joinade oss och vi tog oss en fika. en riktig mysdag. nu ska jag ta tag i mitt rum och få det städat.. sen är det SOLSIDAN!


torsdag

började med fysikprov på morgonen, gick rätt bra för att inte ha pluggat något igår. resten av dagen har varit lång och flum. fick tillbaka sista matteCprovet också och mitt hjärta lättade när jag fick mitt g. sämsta på dagen är att mitt skolbusskort blivit indraget efter att jag har haft det i typ 1 och ett halft år. skitkul verkligen, naeeeee.

seriösa naturare..måndag

man är alltid så sjukt seg på måndagar.. kom hem vid åtta ungefär. nu sitter jag och rensar min mejl efter ett par års sparande, bra jobbat! hm, 7000 olästa mejl kanske inte är något att spara på precis. aja, sysslar med detta för att hålla mig vaken till pappa kommer hem så jag kan betala in till högskoleprovet, bra sådär en dag innan sista anmälningsdag.

söndag

har haft skövdebesök hela helgen, mycket trevligt och jag har hunnit vila upp mig. så nu är jag redo inför sista veckan innan sportlovet. idag har jag och sofia varit hos johanna och fixat lite inför vår biologiredovisning. kommer bli så bra sååå! så ska lägga mig och se på solsidan snart.


torsdag

skolan åtta till fem, härligthärligt! är hur slut som helst, ska snart ta och lägga mig. på hemvägen från bussen drog jag en fin liten vurpa, gick nästan ner i spagat, fick kontakt med en söt förskolelärare som berättade att det var mycket jobb med barnen nu när det är halt ute. sött! men ville bara säga att jag hatar snön just nu eftersom den döljer de farliga fläckarna.. vill bara ha vår, värme, fiiina blommor och inga bussar som är sena och överfulla. tänk vad härligt.


måndag

har pluggat sedan klockan åtta imorse till sex på kvällen, känner mig stolt. men dagen i skolan gick rätt fort faktiskt. efter skolan var det dans, började i en ny grupp den här terminen och den verkar bra och koregrafin är najs den med så uppvisningen kommer säkert bli lyckad i maj sen. imorgon har vi studiedag, då blir det bodypump med ottofirren och plugg resten av dagen tror jag. skönt att få lite sovmorgon imorgon.

lekte med trolldeg i skolan idag, blev en fin njure, får se en bild sen när vi målat den! kommer bli sååå grymt snygg


söndag

har inte skrivit på ett tag men i torsdags var vi ju på lhc-matchen och gjorde en flashmob. lyckat må jag säga och kul för lhc vann.
helgen har jag spenderat med trevliga människor ute på albins land! orkar inte skriva om helgen men den har varit mycet rolig, så jag bjuder på en bild istället.
tisdag

har varit lite sjuk så har inte kunnat blogga något. men lördags var trevligt först var vi och öva inför flashmoben på torsdag, kommer bli najs. sedan till sandra och fira henne, hon hade gjort jättegod mat och allt. så tack för kvällen. dagen efter blev jag sjuk så var hemma från skolan och idag har vi studiedag och jag mår finfint så det blir att studera idag och kanske ta en sväng ut med, är rastlös.