lördag

somnade väldigt tidigt igår, kommer inte ens ihåg när, då förstår ni kanske hur trött jag var. skolan tar verkligen krafterna av en.. snart ska vi åka och köpa en klosax till wickie, senare blir det dans och sedan till sandra och fira henne!


oooooh, I just love my pure!










torsdag

snart fredag! matteprovet gick ju sämst, men det gjorde det för alla så vi gick och klaga eftersom han tog heeelt andra uppgifer än vad vi pluggat på. så får antagligen göra ett nytt prov eller så sänker han gränserna. höjdpunkten på hela dagen var då vi skulle ha fysik, trodde det skulle bli jobbigt men nej va. halva lektionen prata han bort om vad vi skulle tänka på nästa vecka när niorna kommer. sen resten av lektionen lyssna vi på hur fladdermöss/mus låter och allmänt dampa loss i skrattanfall.


bass down low


http://open.spotify.com/track/5bReA0ByxYpCJVqsPkClcX

tisdag

dagen har varit helt okej, kom hem och skulle lägga mig och läsa psykologi, somnade precis innan sista sidan. vaknade upp och åt lite mat, satte mig vid datorn, började träna inför zumban vi ska ha imorgon så har dansat det i en timme. kommer bli kul att se om de i klassen tycker det är lika kul som othilia och jag.

fullspäckad dag imorgon,
-zumba på morgonen
-skola till två
-plugga matteprov med tjejerna
-vid fem, balkommitemöte
-vid sex, bodypump på worldclass
-hem, falla ner död i sängen och hoppas på att man klarar av matteprovet...


samma gamla visa

ny vecka, nya tag. skola 8-4, inget mer att säga om det. efter stan blev det en presentshoppning med härliga flickor. hade även bestämt att jag inte skulle plugga något mer idag och jag lyckades hålla det, duktiga mig. hittade även fina bilder i skolan på min syster som gick på min skola för ca. 18 år sedan eller något, fick mig några fina skratt.




söndag

dansen gick bra och vi bestämnde oss för att byta lärare, så kommer säkert bli bra. när jag kom hem gick jag direkt och la mig i sängen och sov i ett par timmar för jag mådde inte så bra, idag är jag hur förkyld som helst men mår bättre. så ska ta tag i dagen nu, har precis tagit ett bad och ska snart städa rummet och sedan plugga. och ikväll är det solsidan, så det får man se fram emot.

oveeee<3

lördag

gick åtta till fyra i skolan igår, sedan hem till johanna i linghem, pluggade matte i nästan två timmar. duktiga flickor!! åt kvällsmat och åkte sedan till ica för att handla lite gottis, resten av kvällen chillade vi, myys. försökte oss också på ett korsord men det gick väl sådär va?

nu ska jag snart ta bussen ner till dansstudion, öppet hus idag så ska testa på lite olika danser så får man se vad man ska änmäla sig till. resten av dagen tror jag består av plugg av matte.


onsdag

känner att min blogg är sååå rolig för tillfället, men det beror på skolan, har lite mycket att göra... meeen provet gick ju, hmm.. sådär om man säger så. vi får hoppas på att åsa är snäller. inget ovanligt i skolan idag, blir utslängda från klassrummet när man inte har någon lärare, får sitta på en matta på golvet i korridoren och plugga, okej så farligt är det inte. men sjukt jobbigt att man inte får vara kvar i klassrummet där man har alla sina saker(böcker/jacka/väska), så ska man släpa med allting runt omkring i huset.. ja, jag är på klagomåls-humör nu.. men jag ska ändå spendera denna vackra onsdagkväll åt plugg.

fiiido



tisdag

fysikprovet gick helt okej, resten av dagen har vrit ganska onödig, inga viktiga lektioner alls.. info och info om fältstududier. sedan en kortis till gymmet med othilia. hem, duscha, äta, plugga och nu TV. imorgon bitti är det idrott, jullan och madde ska ha lektion, blir säkert skojj.

måndag

måndagen började fint med typ en kilometerskö med bussen så kom liite sent till lektionen. men skönt att vi slapp ha omvårdnad i 2 h så man kunde plugga till fyskprovet imorgon.. slutade tjugo i 2, sat kvar och pluggade sen drog jag, johanna och othilia lite spontat sådär på em shoppingrunda. blev ett par jeans och en tjocktröja rikare. min rygg dog lite smått i slutet innan vi skulle hem, sånu ligger jag ochvilar min rygg. men ska nog snart ta tag och göra det sista i fysiken så jag inte får ångest imorgon när jag sitter och gör provet och tänker, fan vad dåligt att jag inte pluggade igårkväll.

duschdags

kände att det var dags för wickie att ta en dusch, mycket trevligare med en fräsh hund.

innan


efter

pocketful of sunshine

hade en jättetrevlig och mysig dag i går med johanna, zandra och hästarna. var nog ute i 5 timmar nästan, så frisk luft har jag fått iallafall, kom hem runt sju och somnade ganska tidigt. mycket skönt, nu ska jag sätta igång med pluggandet, har två betygsavgörande prov denna vecka.. fysik och kemi, inte de allra lättaste ämnena men det ska nog gå bra.



awwww


torsdag

och imorgon är det helg! så grymt skönt det ska bli med lite ledigt, men det blir mest en plugghelg med fysik&kemi, men ska nog hinna med lite roligt också. ikväll blir det plugg/tv...


-

äntligen har jag tv, pappa åkte och bytte tvn i norrköping idag. har levt utan den ett tag och det har varit jobbigt och just nu myser jag runt i mina kyckligstrumpor.


onsdag

sitter här med min pluttis i knät, tar lite längre tid att skriva bara. men skön dag i skolan idag och det gillar vi, efter skolan gick jag till gymmet och tränade med othilia & malin, m duktiga tjejjer. manärker verkligen skillnad nu på gymmet. i december var det nästan inget folk alls som träna, men nu är det betydligt många fler. men det är kul. kvällen kommer antagligen tillbringas tillsammans med fysikboken.


måndag

helt okej dag i skolan även fast vi gick till 4. fint var det med, men som alltid ska vårat klassrum ligga lite off, fast som tur är slipper vi klasserna som vi var bredvid förra året, och det tackar jag mycket för. efter skolan blev det bodypump, ledaren hade lite pms tror jag och speciellt på oss.. menmen


i dont really care

har precis ätit god mat, ska ta och sätt igång med pluggandet snart men först blir det en prommis med hunden. det postiva med att min tv inte fungerar är att jag börjar plugga när jag inte har något att göra. så måste jag också gräva fram alla böcker som ligger i garderoben som ska med till skolan imorgon. det roliga imorgon blir att få se hur skolan ser ut och träffa mina pluttisar, det andra som händer i skolan skulle jag kunna vara utan.



sista dagen

imorgon tar lovet slut och vi går in i våra rutiner igen. idag ska jag få gjort mycket hade jag tänkt mig. träna/simma med otto, plugga fysik och städa rummet.. som toppen på allt har min tv fått något ryck så det är streck över hela skärmen, så det är bara att åka tillbaka och byta. men inte idag så får leva utan tv några dagar.. ne, nu ska jag ta tag i dagen och börja städa rummet.


kan det inte bara bli måndag nuuuu?

så vi får ta på oss våra blöjjor igen!


så vi får komma ut i naturen igen!


så vi får man får äta riktig lunch igen!


så vi får krypa in i våra skåp igen! NEJ juste vi har inga....


lördag

försöker gå och lägga mig skapligt så jag kan gå upp skapligt också, så jag låg och snooza ett bra tag idag. men nu är jag uppe men sängen lockar sååå mycket nu.. ännu skönare skulle det vara om man var hund, soova hela dagarna!


skönt att jag slipper bli 25

nuuu ska jag börja plugga fysik.. var tvungen att ta en promenad innan så jag kan koncentrera mig bättre, så nu måste jag plugga fram tills att jag ska träna.




martin svensson

har varit en sväng till gymmet idag med ottofirren, riktigt skönt. gillar snubben som är överdrivet trevlig mot oss och som ALLTID är där vi är, om vi är i simhallen är han där, om vi är i sportishallen är han där. imorgon har jag tvingat med otto på spinning eftersom hon hatar det.. hähä snäll tjej.

min ''nya'' idol


torsdag

hopp, jag som tänkte ta en promenad med hunden.. men det sket sig direkt när jag titta ut genom fönstret, väärldens snöoväder så jag ställer nog in den promenaden. istället ska jag ner och göra lite varmt te och bädda ner mig i sängen och titta på cougar town.

ge mig lite av det här vädret tack!!

reklamer som faktiskt är bra








onsdag

om en timme ska jag ta och sätta mig på bussen in till stan med otto för ett träningspass. efter det blir det fysikpluggning hemma hos mig med ett par tjejjer.


himnafjället












eszmycken

fick min julklapp av min syster igår, två fina armband.


måndag

en vecka kvar till skolan, guuuu vad jag längtar!! ne, men lovet har gått hur fort som helst, men har hunnit med en massa roligt. igår kom min syster hit och även min faster och hennes norrman. lite mysig kväll sisodär. idag blire träning med ottofirren och chrissy. sedan bär det av hem till johanna och sedan ut till backarna i himnafjället, blir möjs.





...

hej jag heter lisa och jag kan aldrig se klart en hel film.. har försökt kolla på två filmer idag, men blir rastlös och måste göra något annat. så brukar oftast missa slutet. så om jag ska se en hel film måste den vara riktigt bra. eller om man blir tvingad till det i skolan. tron legacy är ett undantag eftersom vi såg den på bio och det var sköna stolar så man kunde ta en liten tupplur.

men ikväll, då ska jag försöka se TVÅ hela filmer på 3an. har ju redan sätt de filmerna men de är bra så det kommer nog gå bra.

nyår!


tack tjejjer för ett lyckat nyår!