torsdag

äntligen har jag tid att blogga, skolan tar annars upp min fritid. inte hänt något speciellt i veckan, bara jobbigt! 8-4 idag är härlig, ett gympass på det och sedan en väldigt blöt cykeltur hem i bara uppförsbackar, en dampbil som fick ryck och börja tuta och en kedja som inte är att leka med, jo men visst det var jätteskönt. imorgon är det första april och då ska vi busa (plugga), högskoleprov på lördag, tummen upp på den.

ungefär så glad var jag när jag cykla

söndag

gårdagen var super! älskar min söta små vännisar, har verkligen grymt kul med er. får köra en repris på denna kväll någon gång.


lördag

gårkvällen spenderades med kemiboken, perfekt fredagkväll om jag får säga det själv. snart ska vi hämta upp othilia och bege oss mot stan. där ska vi boka hotell till london, wieee. sen tar vi tåget mot kisa där kvällen spenderas med ett par trevliga prickar.


måndag

ojoj lisa uppdaterar. nej men, cykeln döda mig imorse, eller snarare jackan, ska nog ta en liiite tunnare jacka när jag cyklar imorgon tror jag. inget speciellt i skolan, lite planer och så bara. imorgon blir det fika med naturarna och sedan kör vi på ett zumbapass. lite fler filurer hänger med denna gång, man får träna gratis imorgon på medley så ta chansen!

sunday afternoon

hallå där!
idag är det inte lisa som bloggar utan det är hennes kära vän johanna! lisa har blivit lite dålig på det på senaste tiden så tänkte hjälpa henne lite :D
den senaste veckan har varit bra, ett psykologiprov avklarat och veckan gick hyfsat fort! det som var lite tråkigt den här veckan var att det kom mer snö, vi som ville ha vår!
men annars har vi sjukt mycket plugg, tråkigt genetikprov på torsdag och nästa vecka kommer det ett ännu värre kemiprov på typ 100 sidor!
men det är bara att kämpa på, hoppas att den här veckan går fort för i helgen blir det fest hos julia i kisa, wieeee! som vi längtat!

söta lisa, love you honey <3

love is immortality


söndag

i fredags tog jag det bara lugnt hemma och skrev lite arbeten. började lördagen med en powerwalk med othilia, chris och wickie. mycket skönr väder. senare på lördagen kom othilia och vi beställde flyg till london, wiiiiie! sen åkte vi in till stan för att gå på bio, min låtsas fru blev det. klart sevärd film!


torsdag

efter vissa klagomål om att bloggen uppdateras för sällan så gör jag ett inlägg idag. i tisdags var det semledan så jag, johann och othilia köpte med semlor hem till malin som vi sedan åt. några timmar efter beställde vi pizza från onlinepizza, för att sedan avsluta denna tisdag med godis och bertstjärt. mycket trevlig kväll med finfina tjejjor. studiedagen spenderades på ikano/ikea med ottofirren och sedan ett bodypumppass. idag var det skola från 8 till 4 och sedan ett gympass. nu ska jag bara ta det lugnt och slappa framför hockeyn och tänka på att det är fredag i morgon och helg. skönt må jag säga.

bara för att ni är så söta!

söndag

trevlig helg, i fredags träffade jag beccis och igår tog otto och jag tåget ut till mjölby till lille johanna. gjorde tacogratäng och åt gottis godis och myste heela kvällen. idag tog otto och jag en sväng förbi gymmet innan jag kom hem, kolla på tv och slocknade ett tag. och jag är glad för vi har sovmorgon imorgon, och sen dans på kvällen och studiedag på onsdag. kommer bli en bra vecka, förutom dessa labbrapporter som ska in... wieeee.
torsdag

invigning av våra natursalar i morse med cider och chirre, najs! och ett fint kort på det. sedan jobbig dag som alla andra torsdagar men jag klarade mig igenom den. lite zumba efter skolan med ottttiis, really nice. kommit hem, ta en dusch, äta, plugga, sova.

imorgon: PROV.... sen HELG!!!