måndag

har fått lite kritik från mina vänner att jag uppdaterar för lite, så hääär mina gullungar har ni en uppdatering. igår så baka vi som sagt pepparkakor och lite kola. mysigt men var inte lika mysigt att åka bil i snöovädret, så var lite rädd där ett tag..

seg dag i skolan 8-4.. efter det blev det zzzumba! det var roligt det men inte det mest ansträngande jag har gjort, men det var bra för ledaren som hade sitt första pass.

men nu borde jag verkligen inte sitta här, fysikboken kallar.. prov i morgon, skjut mig tack?





första advent

och det snöar som bara den, mysfaktor på hög nivå. NU ska jag plugga i någon timme eller så sen ska jag åka till min kusin och julbaka lite, var hur länge som helst sen jag träffa de, så det ska bli trevligt.


the time (dirty bit)


lördag

igår blev det en promenad på kvällen med becca & becca och vi gick även förbi ica och köpte lite gott. sedan gick vi till becca och tittade på tomten är far till alla barnen. den filmen kan man inte se för många gånger och man får verkligen en mysig julkänsla när man ser den.

idag var tanken att jag skulle plugga lite på morgonen, men var för trött för det så jag gick och la mig igen en stund. men snart ska jag och becca bege oss mot stan och senare ikväll blir det harry potter med finfina tjejjor.


fredagsmys

inte så jobbigt i skolan idag, det enda som var jobbigt var när vi skulle dissikera makrill. den stanken alltså, euwww..
vi har också myspyntat lite i vårat klassrum idag med lite ljus och ljusslingor.

jag började med mitt fredagsmys hemma genom att sitta och skriva ett svenskarbete i 3h men nu är jag äntligen klar med det och kan börja med mitt riktiga fredagsmys. först blir det att äta något gott och sedan träffa blommis.


fiskisen innan vi(sofia) slet sönder den..


fiskisen efter ett tag..


fiskisens huvud åkte av..


fiskisen hittade en partner..


detta var det som fanns kvar av fiskisen i slutet..


resten av fiskisen åt fia upp..



torsdagmorgon

ingen nyhet att säga men... det snöar! fortfarande.. men snart är det slut hoppas jag, det är fint när det ligger på marken men inte om man är tvungen att gå ut i en snöstorm.

orkade inte skriva något igår när jag kom hem, dels för att jag hur trött som helst och för att jag hatar ostgotatrafiken.. visst om bussen är några minuter sen, men stog 26 minuter och väntade på bussen. men självklart kunde de åka förbi 5 st 1or, 3 st 2or och 2st 15... och jag som tänkte ta 565 men jag orkade inte vänta, men chris stanna och den var bara liiite sen, ca 30 min.

idag hoppas jag på en bra dag i skolan, ser fra m emot cheerleadingslektionen som otto ska ha. wie! efter skolan blir det förhoppningsvis lite functional moves, och vi hoppas på att få med malin också, men det ska nog inte vara så svårt.

påväg till bussen

soffaaaaan


tisdag

hetsig dag i skolan idag, men nu har vi tagit tag i allt och har tagit kontakt med rektorn, hoppas hon har något vettigt att säga eftersom våra lärare inte har det. slutade ganska tidigt idag, höll på att somna på sista lektionen när vi såg romeo och julia.
på bussen på vägen hem höll jag på att somna med, men när jag tittade ut genom rutan såg jag en mysig liten tjej som stod och borstade bort snön från en gran men en jättestor borste, en sån man brukar borsta grus med, inte vet jag varför. hon kanske inte har något liv, eller så tänkte hon vara snäll mot trädet.

det har snöat konstaaaaant sen igårkväll och det kommer fortsätta ett bra tag till. hoppas vi blir insnöade imorgon så vi slipper skolan, skulle vara härligt. kommer det hända? nej, skolan ställs ju aldrig in, även om det är en meter snö och bussarna inte går längre.

mysväder

vädret ser mycket lovade ut dagarna som kommer, snö snö snö! men som sagt det gillar vi, alltid vara positiv, då blir livet lite roligare.



måndag

skolan gick rätt fort idag ändå, även fast vi tillbringade 9 timmar där. men vi är duktiga tjejjor. efter det blev det ett bodypump pass, har inte kört hennes pass innan så det kändes kan jag lova, och det gilllar vi. nu blir det halv åtta hos mig och efter det finalen i biggest looser, brukar inte följa det men det är kul att se allas förändringar på deras kroppar.

got your back

måndag morgon igen, bara ca 4 veckor kvar tills det är lov, dags att kämpa på nu. idag kommer jag spendera hela dagen i skolan 8-5, kommer vara sjukt trött. men därför kör vi på ett bodypump pass direkt efter skolan, skööönt.



vinterljus

efter bion igår så tog vi en promenad och tittade in vinterljus, inte så mycket speciella saker men lite mysigt var det allt. om en timma är det dags för lite dans, wiee. men tyvärr är jag lite handikappad idag, råkade nästan skära av mig två fingrar när jag skulle skära bröd. men det ska nog gå bra.






social network

var en riktigt bra film faktiskt, trodde den skulle vara seg eftersom den var 2h men den tog slut väldigt fort. väldigt intressant att se hur allt starta och hur det utvecklades. och ett plus att skådespelarna var duktiga!






eszmycken

ett litet tips om en sida med fina smycken att köpa. det är mina systrars mamma som gör smyckena. tycket du borde ta en titt!






be freak with me

igår kväll tog jag det lugnt, tanken var att jag skulle se idol. var trött vid 7 så tänkte bara vila liiiite, men råkade somna och vakna kvart i 9. då hade jag missat halva idol, men jag såg i allafall utröstningen och morden family sedan slocknade jag igen.

idag ska jag, sofia och othilia gå på bio, vi ville se på harry potter men de var helt slut.... så nu ska vi gå på social network istället. så hoppas den är bra! men innan det tänkte jag göra lite nytta genom att plugga.. har ju som sagt 7 prov kvar innan lovet, fysik, matteC, NA-matteB, kemi, biologi, idrottsprov, svenska.. kommer säkert bli något mer prov med.

saknar sommaren

fredag

äntligen fredag, men veckan har ändå gått fort. idag har vi bara tre lektioner innan lunch, matte och biologi. efter lunch så åker jag och johann och rider lite på hästisarna. myyyigt, bara att det är lite kallt för tillfället men vi får hoppas på lite varmare väder.
nu ska jag fixa sen som vanligt ta bussen tjugo i.


välkommen åter/powernap

tog en liten sovstund nyss för att få bort huvudvärken och det funka!! men förstår inte hur jag lyckades stänga av alarmet men tur att jag vaknade upp ändå.

21.00-22.00 ikväll så är det välkommen åter, de sista avsnitten. det är verkligen en mysig liten humorserie som ni borde titta på. väldigt många bra komiker som är med bla Sissela Kyle, Christine Meltzer, Petra Mede & Nour El-Refai.


onsdag

räknat inprincip heeela dagen, matte, kemi och sen fysikcoaching på universitetet. så jag kom hem för en stund sen och nu är jag helt slut i huvudet plus att jag har huvudvärk.. så ikväll ska jag bara ta det lugnt.

utklädningsdag i skolan idag, roligt att det var ett gäng som gick in för det! men nästa år dåni!

livräddning

har livrädning nu på morgonen, får se hur det går. vi får hoppas att det går bra, i värsta fall får väl någon rädda mig där i vattnet.


hjälp jag bor i åtvidaberg - linköping

eastfm gör sjukt bra filmklipp, tycker även att ni ska kolla in soffan på www.eastfm.se

tisdag

temadag på förmiddagen, handlade om växthsuseffekten. det enda som var intressant var när pär holmgren höll en föreläsning, det andra sög. efter skolan blev det träning. eftersom det är kompisvecka så drog jag och othilia med oss malin & johanna. trevligttrevligt!

johanna och jag är mogna och skriver en liten fin hälsningar till våra smånaturare

glee-don´t stop believing


chirpy chirpy cheap cheap

helt okej dag i skolan idag, var på fenomenmagasinet på en föreläsning och lekte sedan runt där en stund. sedan har vi stått ute i kylan och frysit pga brandalarm i skolan. alarmen verkar inte fungera så bra där. men vi gissade rätt så malin och jag ''sprang'' innevägen runt hela skolan för vi ville inte gå ute och frysa, smarta tjejjer. sedan gick vi och träna lite.




sovit gott?

jodå det har jag allt gjort, alltid mysigt att ha en liten wickie som ligger så nära mitt ansikte som möjligt, helst på ansiktet om hon får bestämma.


101 saker att göra i en buss

  1. Sparka på sätet framför dig. Om personen framför ber dig sluta, skyll på han bakom dig.
  2. Ta med dig utrustning och försök spela boule i bussen. Fråga alla om dom vill vara med.
  3. Joddla
  4. Håll tal för alla om växthuseffekten. Om någon ser ointresserad ut,
    harkla dig högt. Avsluta ditt tal med att säga att bussen bidrar till växthuseffekten och kör ut alla.
  5. Åk inlines/skateboard i bussen.
  6. Ta med en kamel. Om chauffören nekar till att låta dig ta med kamelen, säg att han är den enda vännen du har, och grina högt.
  7. Ta med en mungo. Om buss chauffören undrar varför, säg att herrens vägar äro outgrundliga.
  8. Ta med huligantutor. Tuta i folks öron.
  9. Avrätta gosedjur. Mitt i bussen.
  10. Testa alla brandsläckare.
  11. Kapa bussen. Använd helst en vattenpistol eller blåslampa.
  12. När busschauffören ber dig visa busskort, vägra förstå varför.
  13. Ta med en skottkärra med godis. Spring fram och tillbaka i bussen samtidigt som du kastar upp godiset i luften och skriker "prisa gud, här kommer skatteåterbäringen".
  14. Spotta tuggummi på golvet. Fastna i det. Säg åt busschauffören att dom borde städa lite oftare.
  15. Montera upp en hängmatta.
  16. Fråga vart toaletten är.
  17. Be att få en läsk.
  18. Ordna en fiskdamm längst bak i bussen.
  19. Visa upp ICA-kort istället för busskort.
  20. Sätt upp snubbeltråd mitt i gången.
  21. Sprid ut råttfällor på lämpliga ställen.
  22. Be att få låna pengar av busschauffören. Gråt om han inte vill låna dig något.
  23. Tänd en tändsticka och lägg den bredvid chauffören. Lägg sedan båda
    händerna över den. Säg sedan "titta, den är borta". "Detta är väl bevis nog för att jag ska få åka gratis?"
  24. Fråga ifall det går bra med att göra 10 armhävningar istället för att betala.
  25. När du gått på bussen, spring rakt igenom bussen, gå ut längst bak och ställ dig i kön igen. Upprepa detta 5-6 gånger.
  26. Pruta
  27. Tag med en bibel. Insistera på att chauffören ska svära över bibeln på att han är en hederlig människa innan du betalar.
  28. Tag busschauffören i hand.
  29. Dela ut 3D-glasögon till alla på bussen.
  30. Be folk skänka pengar till välgörenheten.
  31. Spela blind.
  32. Spela döv.
  33. Fråga alla om dom vill byta samlarkort med dig. Helst pokémon eller hockeykort.
  34. Be chauffören byta radiokanal.
  35. Insistera på att chauffören ska visa dig hans körkort.
  36. Ta kort på busschauffören.
  37. Betala med femtioöringar.
  38. Betala med tusenlappar.
  39. Hitta på en egen valuta. Fråga om du kan betala med den.
  40. Ta med glitterspray. Spruta på alla fönster.
  41. Cykla.
  42. Anordna ett lotteri.
  43. Ha en picknick.
  44. Gör en hinderbana.
  45. Borsta tänderna.
  46. Öva på tal.
  47. Klä ut dig till tomte. Dela ut presenter till alla på bussen. Ha rim på paketen.
  48. Lägg ägg på alla tomma säten. Skratta högt och tillgjort när någon sätter sig på dom.
  49. Ta med en giraff. Säg att han diskrimineras på grund av den låga takhöjden.
  50. Ät frukost.
  51. Grilla korv. Bjud andra.
  52. Skrik högt med jämna mellanrum.
  53. Tag med en kanin, hävda att det är en hare.
  54. Tag med en schimpans, säg att det är din kusin.
  55. Spring på bussen längst fram iklädd pälsmössa samtidigt som du jonglerar med mjölkpaket och skriker på irländska. Spring sedan ut.
  56. Försök få igång en debatt om vägbulor.
  57. Imitera gollum.
  58. Dela ut valsedlar. (Endast om det inte är val.)
  59. Bär gasmask.
  60. Spela fiol.
  61. Håll tal om kända böcker eller filmer och hävda att författaren har fel. Säg
    t ex att Anakin Skywalker egentligen föddes i Arjeplog eller att Oliver Twist saknade sin vänstra stortå.
  62. Citera en knölval.
  63. Sätt ut marschaller.
  64. Kapa bussen igen. Den här gången använder du smörkniv eller sticksåg.
  65. Sjung en folkvisa.
  66. Säg att du kommer från svenska FBI och måste åka gratis. Om chauffören vägrar säg att du har rätt att döda. Om han fortfarande vägrar tag fram en knallpulverpistol och skjut några skott. Om han då säger åt dig att gå av bussen gå av bussen och gå på där bak på bussen.
  67. När du skall visa busskort gå bara förbi. När chauffören säger till dig låstas halka och kryp sedan tillbaka och visa upp busskortet och säg:
    Är du nöjd nu herre?
  68. Visa upp busskortet i en cirkelrörelse.
  69. Testa om busschauffören förstår teckenspråk. Om inte ge honom en örfil och spring därifrån.
  70. Lämna ett kärleksbrev till chauffören.
  71. Kör med en radiostyrd bil i gången.
  72. Tag med en struts. Säg att den har ett meddelande att framföra till chauffören.
  73. Måla om dalahästar till zebror.
  74. Tag med dig hundar. Många små, det måste vara minst 7-8 stycken.
  75. Klaga på brandsäkerheten.
  76. Bär simfötter.
  77. Ta med en uggla. Säg att den heter Hedvig.
  78. Förklara att du är motståndare till kollektivtrafik.
  79. Tag med en dromedar med förklara att den ska framföra ett meddelande till busschauffören och att den är Bin Ladens sändebud.
  80. Montera bikupor på alla tomma säten.
  81. Tag med dig en vilstol och sätt dig mitt i gången.
  82. Spring ombord på bussen där bak med ett tangentbord i ena handen och en hundvalp i den andra. Du skall ha på dig skidglasögon och börja fäkta med närmaste person. Använd tangentbordet (eventuellt också hundvalpen). Skrik "en garde" och spring sedan ut.
  83. Bär myggnät.
  84. Ät Paj.
  85. Kliv på bussen tydligt iklädd rörmokarkläder. Hävda bestämt att stoppningen i sätena läcker frigolit och kräv upprättelse, med skiftnyckeln, av chauffören.
  86. Släpp lös hundra hamstrar.
  87. Blås såpbubblor.
  88. Tejpa fast busskortet på ett A4 och visa upp det.
  89. Säg att du är stum.
  90. Tag med ett överfallslarm och dra ut splinten. Ät upp splinten. Skrik sedan: Utrym Bussen! Ingen Panik! Alla på en gång!
  91. Gå på styltor. Om någon frågar varför säg att det är en ny livsform.
  92. Tag med en rulle hönsnät och fråga alla om de vill ha en bit.
  93. Tag en själv uppblåsande gummibåt. Lura någon att dra i utlösaren.
  94. Fixa ett disco.
  95. Anordna bussmästerskap i lerduveskytte.
  96. Tag med dej en brevlåda. Fråga folk om de vågar titta ner i den.
  97. Stirra som besatt på någon. Om personen tittar tillbaks på dig, spärra upp ögonen, mumla något, skrik högt och släng dig ut genom fönstret.
  98. Göm dig under en stol. Gärna så att du syns.
  99. Dra ett uselt skämt för chaffuören. Skrattar han till lite för att han tycker synd om dig, följ anvisningarna: Dra samma skämt igen. Och en gång till. Sedan drar du poängen tre gånger till. Upprepa tills han slänger ut dig.
  100. Visa busskortet med en pinsett.
  101. Bygg en linbana.

pay attention




bye bye miss american pie

tråkig söndag, pluggpluggplugg. på morgonen har jag suttit och pluggat in cpengelskaord som tog hur lång tid som helst att få in, men får se hur länge de stannar kvar i min hjärna. hoppas de trivs där inne tills på tisdag. sen så har jag bakat lite chokladbollar, det får bli min farsdagspresent eftersom det är hur svårt som helst att hitta något man kan ge. inte den bästa presenten eftersom far inte är så förtjust i godsaker, men det är ju trots allt tanken som räknas eller hur?

nu ska jag sätta igång med fysikpluggandet, verkligen mitt hatämne men måste få bra på de två sista proven nu  för att klara kursen. eftersom jag faila på det vi hade innan sommarlovet och det sista vi hade missa jag för jag var sjuk.
så nu ska jag spendera ca 2h med min älskade ergo fysikbok, hoppas vi kan hålla sams han och jag. sedan blir det lite dans vid tre. något positivt iallfall!

blääääääääbok

if you start me up

uppe tidigt idag, sitter och äter frukost och laddar upp för ett steppass lite senare. vaknade av att jag låg inträngd mot väggen.. min kära lilla hund hade övertagit min kudde och pressat mig in mot väggen, men hon såg ut att trivas iallafall. senare idag blir det mest plugg.. roligt.. naeeeeee



fredag

helt proppmätt nu efter bakad potatis till middag. kom hem runt 3 och sedan dess har jag tagit en tupplur på en timme eller så, mycket skönt. nu ska jag ta det väääldigt lugnt och mysa framför idol ikväll.




















studiedag

blir en del studier för mig idag, men det blir senare det... nu blir det stan/ikano med becca!

saknar sommaren och saknar min plutt<3

snööööö

vaknade upp och möttes av denna syn, inte speciellt trevlig när man ska till skolan.. men lite mysigt är det allt.


måndag

första skoldagen efter lovet, har gäspat igenom denna dag kan man säga. men som tur är har vi sovmorgon imorgon till 10.40 men vi lyckades flörta till oss en 20 min till sovmorgon så vi börjar 11, hur skööönt som helst. och sen på onsdag är det studiedag, kan det bli bättre?

mitt humör är på topp nu, ungefär i klass med johannas dåå.

söndag

riktig aktiv söndag om jag får säga det själv. tog en morgonpromenad med becca, åkte till gymmet. sen till dansen men det var tydligen bara sandra och jag som uppfattat att det var dans på lovet, så vi gick en sväng och hamna sedan på mcd. vandrade sedan till dansstudion igen och var med i gruppen efter oss istället. så nu är jag hemma, och planerna för kvällen blir att slappa framför tvn och förbereda mig inför morgondagen.


duktig polle

nu är jag hemma efter en härlig stund med mina tjejjor och gentle&bengt. tänkte dela med mig av ett par fina bilder från idag och även ett klipp.


















fredagsmys

ikväll blir det mys hos sofia framför idol med fanta wildberries! snäll som hon är bjuds det på mat innan med, ska bli gott det. det förtjänar jag faktiskt eftersom jag sprang 5 km förut. nu sitter jag och målar naglarna med mitt nya matta nagellack, hur cooolt som helst.





paranormal activity

gick på paranormal activity igår med mina fina tjejjor, johanna, sofia & othilia. tyckte den var mycket värre än första filmen, men den var verkligen bra. innan det åt vi och tog en milkshake på cafe m. godaste milkshaken på länge alltså, ni måste testa polkamilkshaken där alltså!
nu sitter jag här redo och ska ta 11 bussen in till stan för ett gympass med othilia och chris, ska bli sköööönt.


keep it fun

har legat och läst svenska boken hela förmiddagen har bara lite kvar nu. ska göra iordning mig snart för att åka till norrköping med becca och spendera dagen där. ikväll blir det mat och bio med ett par finfina tjejjor!


onsdag

slappis dag igår, drog till simhallen med othilia och chris på kvälle och tog ett varv i simbassängen. somnade tidigt och nu har jag varit uppe ett tag. har hunnit med att rensa ut på rummet, och ska städa klart. sen är det pluggning som gäller och ikväll ska jag träffa min söta becca!


johanna&othilia

måndagen blev helt lyckad, först så blev det lite minispa för othilia och johanna. bastu, massage, fotbad, fotmassage, manikyr och pedikyr. mycket mys! sedan åt vi panacotta med hallon och sedan kycklingcurry. Efter det blev det sminkning och vi gjorde oss iordning. När vi skulle gå blev det ögonbindel på bruttorna, så bar det iväg mot lokalen. Kvällen blev väldigt lyckad, tack alla!