freeeeeeedag

segaste veckan någonsin, även fast vi var lediga i måndags. men nu är den över!! fick en glad överraskning på posten idag, fick jobbet jag sökte, najs. idag blir det att ta det lugnt/plugga och grilla. hoppas på en fin helg!


tisdag

första skoldagen på ett tag, men det var helt ok. tandis vid 3 och det gick bra, men måste tillbaka snart igen för att laga en fyllning. sedan till gymmet för ett pass med othilia, och jaaa man kände att det var ett bra tag sen man var där.. men kondisen ska upp på topp nu. har även cyklat 2,4 mil idag!! NU är det chilltajm som gäller för resten av veckan är fullspäckad så måste vila lite.

söta tjejjor

mjölk är gott

en sväng till agilitybanan idag med, wickie fick med sig en kompis, soya.


söndag

gick upp ganska tidigt för att åka ut till agilitybanan, lika roligt som alltid. sen dess har jag pluggat matte och ska göra det ett bra tag till så man kan klara det, vore gött eftersom det är första matteD provet.fredag

idag har jag vart duktig, städat hela huset och rensat kläder, kände att det var dags när lådorna knappt gick att stänga.. så två påsar kläder blev det som fick lämna mig. har även hunnit med att glassa lite i solen, men rastlös som jag är så blev det inte länge. och ikväll är det hemmamys som gäller.

hm, ska skaffa ''nya'' glasögon, meeeeeen så svårt att hitta de rätta. testa testa!!

torsdag

johanna övernattade här igår, sedan tog vi cyklarna till sofia med othilia där vi pluggade och lagade mat. mys! sedan solade vi lite och sedan åkte vi ner till stan och åt och gick på bio, red riding hood. härlig dag!
idag ska jag träffa beccisen och vi ska antagligen ta en sväng på stan.


tisdag

stekigt väder idag igen, tog en tripp till agilitybanan på förmiddagen. gick väldigt bra med en väldigt pepp hund.
ska snart till stan för synundersökning, och hoppas på att synen inte förändrats mer...


måndag

så skönt, ett mycket välbehövlig lov, måste ladda upp krafterna för att ägna de sista veckorna i skolan med huuuur mycket plugg som helst!! men det är väl ca 7 veckor kvar så det ska man kunna stå ut, kommer även åka till london med små söta flickor innan sommarlovet med! wieeeee

idag satte jag mig på cykeln och åkte ut till vårdsberg och red tillsammans med johanna. asgött väder!! ikväll är det dans som gäller, mysigt med träningsvärk och så.

söte johanna!!

jeff dunham

inte ett dugg avis att min syster ska se jeff dunham live ikväll.. nae inte alls


torsdag

min lediga dag spenderades först i sängen med slppishäng med min söte hund och sedan i solen med matteboken några minuter. Var riktigt skönt! nae, mycket plugg blev det inte...
söndag

imorgon börjar sista veckan på praktiken. ska bli intressant, sen är det lov!! och igår var vi i åtvid, första grillningen för i år, göddigt. har precis varit en sväng på agilitybana med en pigg liten hund.


torsdag

har haft en bra vecka på praktiken, har sett mycket och det är verkligen härliga arbetskamrater! sista dagen sen blir det lite ledigt i helgen. ser ut att bli en bra helg, men kommer vara vrålnervös på måndag när jag ska på anställningsintervju, hoppas det går bra bara!


söndag

igår var det hp-prov hela dagen, det gick bra för att vara första gången. kvällen spenderades med becca och becca. imorgon är det första dagen på fältstudierna, trevligttrevligt!