måndag

imorgon åker vi!!!

nu är det dags för agilitykurs, spännande, tror det går bra.


söndag

jobbade på eftermiddagen, såg RIO på bio, den var okej. ätit mors-dagtårta nyss och nu ska jag packa!! wie, london på tisdag, kommer bli sjukt roligt med mina gullungar.lördag

började med att jobba 7-13 idag och sedan hem och trodde jag kunde vara duktig och plugga, men efter ca två sidor la mitt huvud av och jag somande.. inte bra! men ska försöka plugga ett litet tag nu. senare ska jag på bio med beccisen, baksmällan 2 fick det bli.


torsdag


I challenge you otto

så här visar jag mina skills, nu är det din tur otto!

måndag

seeg dag, orkar inte skolan längre! skönt att vi åker till london snart. var hos tandläkaren och lagade en lagning, ussscch gillar inte, känns som man ska spy hela tiden.. ae, kanske ska sätta igång med pluggandet, lär ju ta ett tag..
intressant inlägg? nej, förra inlägget var mycket finare, tack tjejjor! <3


baaaaaaaltjatja bloggen, othilia och johanna häär!
vi tänkte bara säga att lisa och malin var sjukt fina och grymma idag, älskar flickorna! ♥

tisdag

fysikprovet gick ju inte så bra om man säger så, var ett sjukt jobbigt prov.. tog en promenad hem frå skolan med sofia, tog väl 50 min någonting. fick ett glas saft hos sofia och sedan åkte jag hemmåt. läste tre rader i min svbok, ''somnade'' och har precis ätit gott. imorgon blir det paddling i stångån, får se hur det går, hoppas på att inte bli blöt.


dansuppvisning

imorgon är det dansuppvisning i folkungaskolans aula. ska bli sjukt roligt att se alla andra som dansar och de som spexar. så jag hoppas verkligen många kommer och kollar, för det kommer bli en grym show!

förra åretlördag

idag har jag varit hos othilia och vi har varit så duktiga och sytt massaor, tog ett tag innan vi fick fram det vi ville ha. tycker den första provfickan var bäst, mycket fin!!

slutresultatet är hemligt, kanske kommer upp någon gång så håll utkik!


fin puff, jag slängde ihop på 5 min! eller?